anicia18 - komentarze |
hej :) wkoncu ladnie sloneczko swieci :D no a ja musze miec zly humor:/ ale to wszystko przez to ze jak wlaczylam kompa to nic na nim nie mialam wszystko sie wykasowalo, no i jak tu nie byc zlym :) dobra koncze bo musze przygotowac materialy na olimpiade z gegry :) papa pozdrawiam:):* |
|
Tak napisali inni: |
14.06.2005 :: 07:08 :: era-r2.virnet.pl a, chcialabym Cie dodac do linkow. jak mam Cie zapisac?? |
14.06.2005 :: 07:06 :: era-r2.virnet.pl witam co do serduszka to niby czemu ma mi przeszkadzac to, ze je sobie skopiowalas? hehe. przeciez ja tez mam je z jakiejs stronki komencika i tak zostawiam. ach wiec. ja mam zly humor, Ty masz zly humor... pieknie... hehe. glowa do gory. bedzie lepiej a, i zycze powodzenia na olimpiadzie |
13.06.2005 :: 16:53 :: theta.pikonet.pl he dzieki za pozdrowienia no w sumie zeczywiscie sie troszke zmienilo ale raczej duzo sie tez juz nie zmieni bo nie umiem nic wiecej zrobic |
13.06.2005 :: 16:22 :: era-r2.virnet.pl wow. dawno mnie tu nie bylo i musze przyznac - duzo sie zmienilo ale to dobrze. przynajmniej jest sympatycznie a co do notki to kiedys tez tak z kompem mialam ale juz jest (jak widac) dobrze pozdro |
Talk.pl :: Wróć |